Welkom

Welkom op mijn site.
Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Margreet de Carpentier. Ik ben er op latere leeftijd achter gekomen dat ik helder kan voelen, zien en horen. Voordat ik dit wist, richtte ik mij altijd al op het positieve, wilde niets met negatieve energie te maken hebben.
Mijn gidsen hebben mij voorzichtig begeleid naar het pad waarvoor ik geboren ben. Zij hebben mij veel geleerd over het licht en het donker. Over zuiver en onzuiver.

Dat het erg belangrijk is om met beide benen op de grond te blijven.
Ik leerde over wat er met de ziel gebeurt voor, tijdens en na de dood. Waarom zielen aards gebonden blijven en wat zij kunnen veroorzaken bij de mensen die achterblijven. Wat deze zielen kunnen aanrichten bij gevoelige mensen. Maar vooral hoe ik deze zielen kan helpen naar het licht te gaan.

Op deze site zal ik specifieke vragen van bezoekers gaan beantwoorden via vlogs. U kunt uw vraag aan mij stellen via het contactformulier. Uw vraag blijft prive en en is niet openbaar.

foto-margreet-188-x-240

4 gedachten over “Welkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s