Mijn opdracht was om ruimtes te zuiveren waar kinderen verblijven.

In één van de channelingen is bekend gemaakt dat ik alle scholen zou zuiveren van negatieve energie en dat deze ingepakt zouden worden in het licht zodat ze zuiver zouden blijven en zo de jeugd zuivere rustpunten in hun leven zouden krijgen voor hun bescherming.

Ik moest beginnen in Nederland dat ben ik gaan doen, lijsten gemaakt van de soort ruimtes en scholen waar kinderen in verblijven en ik ben hard aan het werk gegaan.

Dit was nieuw voor mij dus ik moest ergens beginnen. De eerste week heb ik het daarmee erg druk gehad. Tot dat ik in een nacht tijdens mijn slaap meegenomen werd om aan het werk te gaan. Dat ging razend snel.

Ik zou nieuwe opdrachten krijgen als het klaar was, en die kwamen. Heel europa volgde maar ook alle parlementsgebouwen en gebouwen waar de beslissingen voor het land worden genomen.

Ik had mijzelf wijsgemaakt dat ik alleen in europa aan het werk zou zijn en dat er voor elk werelddeel één persoon zou zijn,  die hetzelfde werk zou doen als dat ik.  Ik had het helemaal mis want de lichtwezens gingen met mij in hun kielzog de hele wereld over.

Nu op dit moment zijn alle ruimtes waar kinderen verblijven, maar ook werken, zuiver en is mijn angst die ik had voor de toekomst van de kinderen die toch onze toekomst zijn, minder geworden, het geeft mij meer rust en degenen die dit lezen hopelijk ook.

U moet wel weten dat aan mij verschillende keren is gevraagd of ik dit werk wilde doen en of ik alles wilde publiceren en daar heb ik Ja op geantwoord.

Margreet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s