channeling nr 32

Wat moet ik er nog over zeggen, het was weer een ochtend met een goudenrandje misschien wel 2 goudenrandjes. Het medisch team van Isoritas was weer hard aan het werk bij de mensen waarbij iets mocht veranderen in hun lichaam, er  werden spirituele operaties uitgevoerd. De lichtwezens waren weer hard aan het werk met geestelijke ondersteuning van de aanwezigen. De aardwezentjes waren druk aan het reinigen van aura’s. Dit was goed te voelen aan de hoge energie die het veroorzaakte. Weer was ik vol verwondering.

http://wakkeremensen.blogspot.nl/2017/10/channeling-nr-32-door-raphael-isoritas.html#more

Een gedachte over “channeling nr 32

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s