Vlog 6 Huizen reinigen

 

De oude manier om huizen te reinigen wordt tegenwoordig onklaar gemaakt door de negatieve energieën. Wat vroeger hielp (waar ik zelf ook in geloofde), werkt niet meer omdat negatieve energieën zich aangepast hebben aan deze manier en hem omzeilen. Uit eigen ervaring ken ik een manier die werkt en hierover vertel ik in deze vlog.
Heeft u de intentie om ook uw huis in het licht te laten zetten, vraag dan om hulp of wij vanuit het licht uw huis in het licht willen zetten. Wij zullen u vraag horen en er mee aan de slag gaan. Als u niet weet hoe u zichzelf af kan sluiten, verwijs ik u naar vlog 4 op mijn website http://www.margreetdecarpentier.com

Nieuw wat er tot mijn blijschap bijgekomen is, dat door het afspelen van de vlogs, het stukje dat bij u mag gebeuren geestelijk geheeld mag worden

 

huizen reinigen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s