Een prachtige ochtend

Weer een ochtend om niet te vergeten. Het was een prachtige channeling die volgende week als hij uitgetypt is weer de wereld in gaat.
Iedere aanwezige had wel een ervaring geestelijk of lichamelijk.
Het is niet te bevatten maar de energie wordt elke maand hoger en ijler.
Na de channeling hebben we met z’n allen zielen naar het licht gebracht toen dit bijna gedaan was kwamen er ook kleine kinderen binnen dit waren zieltjes die gestorven waren door een miskraam.
Heel bijzonder wij mochten een navelsteng van licht met twee witten rozen tussen de rozen met een goudenschaartje los knippen. Zo konden deze zieltjes ook naar het licht, sommige kleine zieltjes namen de volwassen zielen die bang waren om het licht te pakken bij de hand zodat ze samen met een licht wezen naar hun plekje gebracht werden.
Voor sommige emotioneel omdat zij zelf een miskraam hadden gehad. Een oma zag de kindertjes die haar dochter had verloren hand in hand naar het licht gaan. Het was erg bijzonder, mooi en ontroerend.
                                      ”””””””””””””””””””””””””””””””””
Het was een drukbezette ochtend met bekende maar ook nieuwe gezichten , het was een fijne channeling met ook voor mij een helende werking! De energie was erg aanwezig in de vorm van warmte en geborgenheid. De nabespreking was intens en verhelderend ! Kortom een waardevol begin van dit weekend!
Jan

 

Een gedachte over “Een prachtige ochtend

  1. Het was een drukbezette ochtend met bekende maar ook nieuwe gezichten , het was een fijne channeling met ook voor mij een helende werking! De energie was erg aanwezig in de vorm van warmte en geborgenheid. De nabespreking was intens en verhelderend ! Kortom een waardevol begin van dit weekend!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s