De bol die ik moest kopen.

2018-01-03 11.11.22

Ik doe niets met de bol, de bol doet wat voor mij en iedereen die bij de channelingen aanwezig zijn. Ik had een drang om kennissen op te zoeken die met mineralen op een kerstmarkt stonden om hen te ontmoeten en niet om iets te kopen. Ik ben juist aan het miniseren en moet veel weggeven. Zij hadden 2 kleinere van deze bollen staan. Ik werd er naar toe getrokken en moest mijn hand op de grootste leggen. Er schoot toen een enorme straal energie uit die bol waarop ik spontaan riep: dat is energie van de buitenaardse planeten. Verschillende mensen legde hun hand op de mijne en voelde het door mijn hand heen maar de meeste werden er misselijk van omdat de energie voor hen te hoog was. Ik zou hem de volgende dag bij mijn kennissen thuis ophalen. ‘snachts hoorde ik dat ik die grotere moest kopen en hem midden in de zaal moest zetten als katalysator voor inderdaad de buitenaardse zodat zij nog makkelijker konden komen en het medisch team sneller kon werken. Maar ik wás niet van plan om die te kopen. de middelste die zoveel energie gaf deed niets meer maar nu was het de grootste. Ik had er zwaar de pest in maar als het moest dan toch maar de grote die veel duurder was. Hij gaat 13 januari voor de tweede keer mee en inderdaad tijdens de channeling is het bevestigd, lees channeling nr 43. Dus met de ring die ik moet dragen, mijzelf en de bol zijn er nu 3 katalysators waardoor er een enorme energie is waardoor er verbazingwekkend veel mag gebeuren. Dit is het verhaal van de bol waar degene die de channeling hebben gelezen en er bij waren al wat van wisten.

Margreet

Een gedachte over “De bol die ik moest kopen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s