Channeling 47

Channeling nummer 47 via Margreet door Michael, Jezus, Rapahael en Isoritas,

Channeling 47 via Margreet de Carpentier, 9-2-2019

Wees allen welkom op deze mooie zonnige ochtend, de zon, het licht wat u allemaal nodig heeft.

Ja wij begonnen deze ochtend direct streng. Wij waren voor deze channeling al via Margreet aan het praten. U bent hier aanwezig voor u zelf helemaal voor ú alleen, zodat ú in uw kracht kan komen. Positief egotistisch mag u zijn ook dat zullen wij in deze channeling blijven herhalen want onze woorden zakken weg bij de mensen. Eerst u goed in uw vel want hoe wil u voor een ander zorgen als u zelf niet goed in uw velletje zit. Dat lukt niet, dat kan niet, dan raakt u nog meer uitgeput en wordt u nog vermoeier. Eerst mag u in uw kracht komen met twee benen stevig op uw aarde. Dat is belangrijk.

Stevig met uw voeten, zoals Margreet zou zeggen in de klei en liefs nog aangestampt.

De hele mensheid in uw wereld is aan het doorslaan. Dat gebeurd ook in uw land, de mensen die spiritueel zijn, maar ja wat is spiritualiteit, krijgen vaak rare ideeën. De ideeën die ze leren in de cursussen  die groter en complexer worden vanwege het winst bejag. Er worden veel dingen verteld die niet kloppen.

margreet3

Mensen maken elkaar angstig vooral als het gaat over de energieën in hun huis. Wij hebben het over de negatieve energieën de aardsgebonde zielen de zielen die niet het licht gepakt hebben en op de aarde zijn blijven hangen omdat ze of dominant waren en het licht niet wilde pakken en sommige zijn uit liefde blijven hangen omdat ze zien dat hun dierbaren zo intens verdrietig en bedroefd waren na hun overlijden en tijdens de begrafenis en dat zij alsnog besluiten om hier te blijven hangen om voor hun dierbare te blijven zorgen met hun aardse emoties.

Dat betekend dat de achterblijvers die hun dierbare hebben verloren niet aan rouwen toe komen want ze worden onbewust getrikkert door de liefde van de overleden ziel.

 

Wij lieten Margreet van de week een stukje lezen op facebook want zij doet haar ding op dat medium en kijkt er verder niet naar. Wij brengen de dingen die zij moet zien onder haar aandacht.

Er was een vrouw die haar huis had gereinigd en daar na was ze bang. Dat schreef ze in haar berichtje, haar goede gidsen hadden afstand van haar genomen. WEET dat wij uw persoonlijke gidsen, nooit, nooit afstand van u nemen. Ieder mens heeft twee persoonlijke helpers/ gidsen en wij nemen nooit afstand van u. Wij kunnen u moeilijk bereiken als u erg emotioneel bent dan komen wij niet door uw emoties heen maar wij zullen nooit afstand van u nemen, nooit en te nimmer. Wij blijven u zoveel als mogelijk is steunen. Vraag ook om die steun, vraag om hulp zoals wij deze ochtend u hebben laten vragen om alleen voor u zelf een vraag aan ons te stellen onder andere: Help me met mijn geestelijke problemen of met mijn lichamelijke problemen. Wij doen ons best maar geef ook aan dat u geholpen wil worden.

Bij die mevrouw van facebook begon het licht te knipperen de planten bewogen, er viel een kandelaar om en zij was daardoor bang, wat niet verwonderlijk is. De één zag het als een teken en er werd door verschillende mensen veel onzinnige antwoorden gegeven. Weet dat alles waar u enigszins bang van kan worden komt van aardsgebonde zielen en het komt niet vanuit het licht ook al wordt dat soms door mediums verteld van uit hun goedheid omdat zij dat niet kunnen herkennen, omdat het niet hun specialiteit is, omdat dat niet hun taak is en er daarom niets van weten.

Alles waar u maar enigszins bang van kan worden zijn aardsgebonde zielen die nog niet in het licht geweest zijn, en niet uw helpers of gidsen of hoe u ons noemt.

Wij laten een warmte voelen, een warmte een geur of wij leggen een gedachte in uw hoofd, wij geven u een rustig gevoel op bepaalde momenten zodat u goed bereikbaar bent. Het moet lieflijk zijn. Probeer dat onderscheid te gaan maken.

 

Zoals u weet u vertegenwoordig u hier met z’n allen de wereld. Deze channelingen gaan de wereld over.

Het is dus belangrijk dat dit verteld wordt, dat het wereldwijd gelezen wordt zodat zo veel mogelijk mensen dit weten.

Margreet zegt altijd wuivende palmen en flikkerende lichtje kloppen niet dat is aard gebonden. Heb géén angst voor negatieve energieën zij zijn er altijd geweest maar u bent nu gevoeliger dus u kan ze beter voelen. De kleine kinderen die zien ze, er zijn ook oudere mensen die ze zien als zij zich niet afgesloten hebben. Heb er geen angst voor, stuur ze weg, angst creëert en stuur ze anders maar naar Margreet. Zij weet zelf niet hoe maar ze komen wel bij haar terecht daar zorgen wij voor en zij weet wat zij er mee moet doen.

 

Ga niet mee in alles wat verteld wordt, wees kritisch, kritisch als u wat leest, kritisch als u wat verteld wordt. Volg uw eigen gevoel, volg uw eigen intuïtie. Dat is heel belangrijk en het gaat steeds belangrijker worden.

 

Zo als u allen weet daar waarschuwen wij al een aantal jaren voor er is heel veel nep nieuws. leer te voelen wat de waarheid is.

U alle, kunnen dat en als iets niet goed voelt ga dan niet twijfelen. U zal het voelen in de eerste één tiende seconde en daar na komt uw verstand er tussen en zal u gaan twijfelen zal het wel zal het niet zo zijn. De eerste één tiende seconde dat is uw intuïtie, het antwoordt, het gevoel is er heel snel en wuif dat niet weg. Probeer dat te volgen, het is een leer proces. Het is niet altijd makkelijk want het is subtiel maar vertrouw en vraag daarbij om hulp, of u misschien beter mag leren voelen of iets wel of niet goed is.

Het is heel moeilijk om eerlijk en goed te voelen naar jezelf toe. Daar heeft iedereen moeite mee, Ja ook Margreet, zal het waar zijn, zal het niet waar zijn. Volg uw gevoel, geloof niet alles klakkeloos, ga logisch na denken. Als u ziet wat er in de media aan tekst verschijnt en vooral op facebook wat voor antwoorden er gegeven worden op vragen, analyseer dat met een nuchter verstand. Als er twintig antwoorden worden gegeven op een vraag zit er misschien maar één goed antwoord tussen en zelf die antwoorden blijven oppervlakkig het gaat in de meeste gevallen niet zo diep en schrijft men vaak het voelt niet goed zoek hulp! Uw persoonlijke gidsen zullen u niet verlaten omdat u, uw huis heeft proberen te zuiveren.

 

Wees kritisch over wat u leest, wees kritisch met alles ook met uw regering. Wees kritisch als u moet stemmen want die tijd komt er aan.

Ja u zal wel denken waar bemoeien zij zich mee maar het is belangrijk. Waai het niet weg. Ga allen stemmen en denk goed na en wordt géén mee loper door al die mooie praatje. Vol u eigen intuïtie, volg u eigen gevoel en waar u voor staat, wat u vind wat goed is.

 

Het klimaat daar hadden wij het ook al vaker over, de klimaat beheersing. Het zijn mooie verhalen die enorm veel geld kosten en wij zeggen al een paar maanden: het is allemaal al achterhaald, er komen andere oplossingen, oplossingen die voordeliger zijn dus maak u daar over nog niet druk, laat het op u afkomen en als u zichzelf daar zenuwachtig over maakt vraag om rust, vraag om hulp. Het antwoord komt vanzelf over een aantal jaren. Deze antwoorden geven wij nog niet, die sluier wordt nog niet opgelicht.

 

Dan het onderwerp kernraketten en oorlog. Velen ouderen schieten weer in de stress over Rusland. Zij hebben al veel meegemaakt, zij hebben vaak op jonge leeftijd al een oorlog meegemaakt. Steeds meer oorlogen worden met de mond uitgevochten en u weet dat wij u verteld hebben dat wij al verschillende raketten onklaar gemaakt hebben. Nu spreek ik Isoritas de buitenaardse tot u. Wij houden het in de gaten, wij zijn dichterbij dan dat u vermoed, wij zullen ons eerder openbaren dan dat u vermoed. Op dit moment openbaren wij ons, maar in de nabije toekomst zullen wij ons fysiek laten zien, als wij landen en blijven staan met onze schepen zoals u dat noemt of ufo’s, onze voertuigen.

 

Er komt rust en weer zeggen wij stuur naar die onrustige haarden in de wereld liefde en licht, geen haat, ook niet naar de president die nu niet af wil treden. Stuur liefde en licht daar kunnen ze niet tegen. Dat overwint uiteindelijk alles, liefde en licht. Stuur energie naar de personen die het goed doen, zet hun ook in het licht, vraag om bescherming voor ze. Het kost maar een paar seconden per dag.

 

Er gebeuren prachtige dingen op uw wereld, prachtige d ngen tussen al die chaos. Inderdaad komt alles wat niet klopt aan het licht. Velen weigeren nu om een meeloper te zijn, dat komt door de chaos. Vanuit de chaos ontstaat iets moois. Vanuit modder ontstaat iets moois, vanuit de modder groeit een prachtige lelie. Dus blijf liefde en licht sturen aan degene die het nodig hebben of de mensen terroriseren.

 

Heb geen angst ook niet in uw omgeving. De grote wereld in het klein is ook in uw omgeving. Mensen worden veroordeeld ja ook Margreet. Als het te erg wordt dan beschermen wij haar. Zij steekt haar nek voor ons zij heeft toestemming gegeven dat wij via haar mogen spreken maar niet iedereen is het er mee eens, niet iedereen kan het overal mee eens zijn en dat hoeft ook niet. Zij legt de veroordelingen die aan haar gericht zijn naast zich neer en laat het los. Zij stuurt liefde en licht naar die personen. Zij heeft het in haar macht gekregen om te zien waarom iemand is zoals hij is,  en dat kan ú ook.

Zij zijn zuiver geboren maar door omstandigheden zijn ze verbitterd geraakt en als u dat kan zien kunnen ze u ook geen pijn meer doen. Door omstandigheden zijn ze geworden zo als ze zijn. Als ze naar u gaan wijzen dan wijzen ze met één vinger naar u en met de andere vingers wijzen ze naar zichzelf. Zet ze in het licht, geef ze geen voedingsbodem om u omver te halen of om u te kunnen pesten op het werk wat momenteel ook meer en meer in de openbaarheid komt. Geef ze geen aandacht dan hebben zij er ook geen genoegen van. Onbewust merken zij dat en wordt het pesten minder.

Zorg goed voor uw lichaam. Zorg emotioneel goed voor u zelf. Eerst u, eerst u zelf. U mag positief egoïstisch zijn en dan kan u  beter voor de ander en daarna voor uw omgeving zorgen. Zo op deze manier stapje voor stapje omdat steeds meer mensen dit gaan toepassen komt er uiteindelijk meer rust en vrede op uw wereld.

Michael, Jezus, Raphael, Isoritas en niet vergeten de aardwezentjes.

Margreetdecarpentier.com

Er staat op mijn site ook een vlog die via mij is gechanneld is over pesten op de bladzijde vlogs. Ook de vlogs zijn niet mijn eigen woorden er wordt via mij gesproken ik ben dan in half trans en heb ook geen zeggenschap over de onderwerpen, net als bij de channelingen.

4 gedachten over “Channeling 47

 1. Ik wil beter voor mezelf gaan zorgen. Het zorgen voor mijn gezin wordt me zo zwaar. Ik heb zorgkinderen en vind t zo moeilijk om hulp hierbij te vragen. In het verleden wel gehad maar dat gaf nog meer stress. Mijn man en ik hebben gestreden maar wat doe je als zorgen voor jezelf voelt als t laten vallen van je gezin?

  Geliked door 1 persoon

  • lieve brenda,
   als het zorgen voor de zorg kinderen je te zwaar wordt kan je dan geen steun krijgen van de organisatie. vrouwen hebben altijd geleerd om dienstbaar te zijn maar mogen ook hu eigen ruimte innemen dat doen kinderen ook en ik denk juist ook de zorgkinderen, maar ook zij mogen leren dat jij, jullie soms even een uurtje rust nodig hebben voor een muziekje of boek in ieder geval ontspannen. Het hoord bij een opvoeding. Ik denk dat jullie gewoon te lief en daardoor ook te dienstbaar zijn voor de kinderen die uit een moeilijke situatie komen. Is het mogenlijk dat jullie om de beurt even een paar uur iets voor je zelf doen om op te laden even weg van de snelweg. De kinderen zijn waarschijnlijk verwaarloost en in de steek gelaten voor ze bij jullie kwamen maar als jullie geestelijk instorten hebben ze helemaal niets meer. Is er met ze te praten hierover?? kunnen zij een beetje taken doen?? als dat kan worden ze er niet slechter van. Mij kleinzoons moesten vanaf 3 jaar al zelf de gordijnen opendoen en elke week hun speeltjes op ruimen en naarmate ze ouder worden wel met sputteren vooral die puber van 16 moeten ze meer doen. Het om hulp vragen in de channeling gaat over dat je hulp kan vragen om kracht om er weer boven op te komen. Het wordt steeds herhaald in vele channelingen. ook dat je, je eigen ruimte in mag nemen dat is een recht van iedereen. Ook kan je liefde geven aan de kinderen maar weet dat iedereen het uiteindelijk zelf moet doen om uit de narigheid te komen met advies en ik denk dat jullie je ook laten belasten als iets met een bepaald kind niet lukt. Dat blijf je mee sjouwen maar daar is het kind niet mee geholpen en jullie gaan er aan onderdoor dat mag je dan loslaten. lees af en toe een channeling en vraag of je van het lezen ook energie mag krijgen of inzichten. Als je nog vragen hebt dan hoor ik het wel. Een dikke knuffel en sterkte Margreet.

   Like

 2. Lieve Margreet,

  Dank je wel voor de mooie nieuwsbrief.
  Ik ben inderdaad angstig. Door de copd en het slijm wat ik moet ophoesten. Vooral het slijm blijft dan vastzitten en kan ik moeilijker ademhalen en ga ik hyperventileren. Ik probeer dan wel weer tot rust te komen met ademhalingsoefeningen. Ook rook ik nog en heb al zo vaak geprobeerd te stoppen. Laatst ook weer. Door de hoge lichtfrequenties en mijn hooggevoeligheid hield ik het niet meer. En greep weer naar de sigaret. En ik slik ook npg eens oxazepam om me wat rustig te houden.
  Ik weet dat ik hetzelf moet doen stoppen met roken en vraag steeds om hulp aan boven.
  En nju zit ik alweer te huilen, ik vind mezelf zeker dan weer zielig, slachtoffer. Soms denk ik als ik huil is het verwerking nog steeds.
  Laatst had ik een mooie droom. Ik was tussen slapen en waken in. Ik viel en kwam op een soort wattendeken terecht en alles om me heen viel weg, alleen liefde bleef over. Dat was voor dat moment even zo een heerlijk gevoel. Het was een donkerrode deken.

  Nou Margreet, dank voor het lezen en je mooie nieuwsbrief allemaal boven. Dank.

  Heel veel liefs,
  Marijke Ham
  Zaandam

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Geliked door 1 persoon

  • Hallo Marijke,
   Laat de hoge lichtfrequentish los lees niet alles dan heb je er ook minder last van en als je huilt laat het uit je tenen komen zodat je na een huilbui kapot ben dan komt je emmer met emoties leeg. Vraag aan boven of ze de energie willen doseren met wat je aan kan, ze werken harder dan dat je vermoed ook voor jou. En je kan altijd terug naar dat gevoel die droom(visioen) dat was om je te laten weten dat ze er zijn. vraag ook of je energie mag krijgen als je de channeling leest ook dat kan gebeuren.
   bedankt dat je het wilde delen.
   een dikke knuffel en liefs .
   Margreet

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s