4 gedachten over “Channelingnummer 59

 1. Hoi Margreet, de channeling Nr 59.
  Terwijl de massa thuis is en weinig vliegtuigen in de lucht zijn, zie ik nog steeds de chemtrails verschijnen die zware metalen bevatten.
  Ik vraag mij af waarom ze daarover niets zeggen, want dat komt ook uiteindelijk in ons systeem door ademen.
  Ik schrijf dit omdat ik al mijn hele leven zoals velen in de maling zijn genomen.
  Als ik dus lees dat de lucht zo schoon is?
  Hoe kan ik vertrouwen als ik lees dat de lucht zo schoon is, terwijl ze met de vliegtuigen de helderblauwe hemel tot een witte waas laten verdwijnen.
  Bijvoorbeeld het aluminium dat altzheimer en parkinson veroorzaakt.
  Hoe kan ik vertrouwen in al deze mooie woorden, als deze woorden ook gebruikt worden door de “macht hebbers”. We lopen in mijn opinie op een mes, vertrouwen we en lopen we weer voor de zoveelste keer in de fuik van de “macht hebbers”, of is het dit keer wel het licht en de liefde van god die spreekt.
  De chemtrails geven mij heel veel moeite om te vertrouwen als je begrijpt wat ik bedoel.
  Dat we thuis zitten, is niet het licht wat dat veroorzaakt, maar een tirannieke groep wezens die onze energie op de meest uiteenlopende manieren misbruikt, en ons nog verder wil knechten en misbruiken.
  Voor mijn gevoel zitten we nu midden in de “eind strijd”.
  Ik hoop dat je hier wat uitleg aan wil geven, aan de schone lucht met chemtrails.
  Heel veel bomen gaan dood door de al 25 jaar durende besproeing van de aarde en al wat er op leeft. Een harte groet van ROnald.

  Like

  • hallo Ronald,
   Het moet eerst verslechteren wil het beteren. Het komt goed blijf daar op vertrouwen en leef je leven van uit je hart en gevoel en probeer niet te veel in de angst van de massa mee te gaan, dat leverd voor jou niets op. Alles maar dan ook alles komt boven water. Het is niet de taak die ik van mijn jongens om heb om dat naar buiten te brengen, ik moet ook maar afwachten wat er uit mijn mond komt. goede lezers vinden hele kleine verwijzingen over dingen die niet kloppen. Kijk eens op de site van Jeanette Ossebaard en ga zoeken in Q Anon. Dat is een wereld wijde organisatie waarvan niemand exact weet wie daar in zit. die brengen veel onrecht naar boven. Het is de tegenhanger van de gene die al honderd jaar manupileeren en de touwtjes in handen hebben gehouden. Alles zal in de komende 5 jaar ontdekt en onklaar gemaakt worden. Wij leven nu in de tijd van de waarheid maar het kost een paar jaar om alles wat niet klopt om zeep te helpen. Dus nog even geduld zonder boosheid het is de eindstrijd maar ik kan je niets over de chemtrails vertellen. Misschien vind je wat bij Q

   Vr groeten Margreet

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s