5 gedachten over “Channeling nummer 65

 1. Beste Margreet
  Ik lees vandaag voor het eerst u channeling en ben erg onder de indruk zou u mij/ons tips kunnen geven wat wij zelf kunnen doen?bijvoorbeeld ons beschermen of wat dan ook en wat gaat er gebeuren vint het ook best spannend en eng gr chaja

  Like

 2. Ik merk steeds meer dat ik er niet alleen in zit. Steeds meer mensen ontwaken. Steeds meer informatie. Ik word steeds gevoeliger, bewuster, intuïtiever, Ik vind het ook vaak moeilijk en vermoeiend. Ik heb ook het gevoel dat we een climax aan het bereiken zijn. Uw bericht bevestigd het. Ik ben niet bang maar heb juist moeite met geduld.

  Like

 3. Ik ben heel blij met deze channeling het geeft me nog meer kracht en toch ook een wat lichter gevoel,en wens alle zielen heel veel wijsheid toe ❤️🙏

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s