3 gedachten over “Channeling nummer 67

  1. Ik ben zo blij met deze boodschap,het geeft mij en hopelijk alle zielen weer extra energie om in mijn vertrouwen te blijven staan,ja ik vertrouw en blijf voor het LICHT werken ❤️👽🌈😇❤️

    Geliked door 1 persoon

  2. Alles wat nu gebeurt was al voorspelt. Blijf in het oog van de storm. Hoe meer licht, hoe meer chaos. Het kost tijd tot dat het oplost. Dan is de verbinding gemaakt tussen hemel en aarde. De Cabal heeft haast, maar ze kunnen de tijdlijn niet meer wijzigen. God’s wil geschiede.Laat de kinderen tot mij komen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s