4 gedachten over “Cannening nummer 68

  1. Dank weer voor deze prachtige boodschap. Heel bemoedigend. En liefdevol. Zo voel ik me op dit moment ook. Het gaat goedkomen. Uiteindelijk met zijn allen. Ik verheug me erop!

    Like

  2. Jezus zegt, verheugt u als de chaos toeneemt, want dit is het teken dat het beest zal vallen en het gouden tijdperk aanbreekt. De feniks zal uit de as herrijzen wanneer alles hopeloos lijkt. God houd van ons en zal ons nooit in de steek laten. Zonder ons is hij niet compleet. Zijn liefde is zo groot dat hij ons vrije wil gaf. God wacht op ons tot we de stap naar God zetten. En Hij zal in vreugde als laatste de stap naar ons zetten. Uit liefde voor God hebben we ons van God afgescheiden en onwetend gemaakt om hem met onze ervaringen te verrijken. Wij hebben het samen volbracht in liefde voor God. Weldra mogen wij ook gaan scheppen. De evolutie is oneindig.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s