4 gedachten over “Channeling nr 69.

  1. Deze tijd lijkt het dat het steeds meer verslechterd omdat het duister op dit moment zich zelf aan het bevechten is. Ze weet dat haar einde nadert. Blijf zoveel mogelijk in je centrum, ga de natuur in en groet moeder aarde want ook zij gaat met ons mee naar 5D. Voor het duister is geen plaats meer. De trilling is zich al jaren ieder dag aan het verhogen. Sinds een paar jaar geleden is de trilling al zo hoog dat het duister niet meer kan incarneren. En juist nu incarneren de kristalkinderen massaal. Helaas worden veel van deze kinderen geofferd door het duister. Het is een proces van zuivering. Bovenaan verdwijnt het duister, onderaan komt steeds meer licht. De mensen ertussen in ontwaken en zijn aan het upgraden. Het is een kwestie van tijd tot de kritische massa is bereikt. In een oogwenk is het dan voorbij. Kijk naar de horizon alsof het al gebeurd is. Wanneer we daar samen aankomen dan zien we dat het slechts een slechte droom was. En lachen we en begrijpen we niet waarom er angst heerste. Wij zullen ons weer herinneren dat we goddelijk zijn. Het kan ook niet anders want wij zijn deel van God. God is incompleet zonder ons. God stuurde zijn sterkste engelen de diepte in om het licht te brengen naar het duister. Onze taak is weldra volbracht. Onvoorwaardelijke liefde voor eeuwig zal onze beloning zijn. De engelen juichen nu al omdat ze verder kunnen kijken in de tijdlijn. Wat voel ik me gezegend om nu hier te mogen zijn om het mee te maken.

    Like

  2. Graag wil ik me blijven inzetten vanuit de onvoorwaardelijke liefde voor al onze broeders en zusters en moeder 🌍 laat de liefde en licht stromen voor een betere wereld Amen ❤️👽🌍🙏❤️

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s