2 gedachten over “Channeling nummer 71

  1. Mijn vertrouwen is zo groot geworden dat het is alsof het al gebeurt is. Alles wat de cabal nu doet is lachwekkend. Zo voorspelbaar en doorzichtig. Ze zijn in totale paniek. En dit versnelt het ontwakingsproces. Nu gezien denk je hoe hebben wij zo blind kunnen zijn. Mijn hart gaat uit naar al die onschuldige kinderen die geofferd zijn. Een immense prijs hebben ze betaald. Maar dit zijn vaak ook de lichtkinderen die nu incarneren. Zij zijn de sterkste van de sterke. In principe sterven ze aan het kruis zoals Jezus dat deed. Als je dat met onschuldige kinderen kunt doen, dan is dat totale duisternis. Dus ze geven dan al helemaal niet om de rest van wat leeft. En dit vind al eonen plaats. En toch hebben wij door de geschiedenis heen het kleine waakvlammetje laten branden. De Godsvonk was sterk gedimd maar het was onmogelijk deze uit te doven. Deze waakvlam gaat steeds sterker schijnen. De duisternis wordt steeds zichtbaarder en zal worden verdreven. En aan de andere kant zal het licht de slapenden wekken. Dan is de nachtmerrie voorbij. Zij zullen vallen en wij zullen herrijzen.

    Like

    • Voel zoveel verdriet en pijn voor alles wat is gebeurd…toch komt het goed en zal iedereen geholpen worden GOD LAAT NIEMAND IN DE STEEK…❤️🙏

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s