5 gedachten over “Channeling nummer 75

 1. ik wordt altijd zo emotioneel van berichten vd aartsengelen en het buitenaardse. Zo prachtig! Mijn hart loopt dan over van liefde…
  Ze hebben het steeds over gezond leven. Ik doe mijn best maar ik ben nog steeds aards en een levensgenieter. Ik eet 99% geen vlees meer en bijna geen zuivel meer. Puur ook omdat ik er niet meer tegen kan. Probeer zo veel mogelijk groente en fruit te eten. Maar ik heb ook mijn 3 c-zonden,. Coffee, Chocolate en cola. Al probeer ik t te beperken dat wel. Maar zoals zij t zouden willen zien zou het mij wrs nooit echt lukken. Ik ben geen 5D materiaal.
  Michaël is mijn Liefde en Licht.
  🙏 voor jullie en Michaël
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Like

 2. Lieve mensen achter deze channeling. Ik word hier altijd heel blij van en geeft mij nieuwe energie. Wat mij opvalt is dat mediums en channelaars zo verschillend zijn qua boodschappen/waarschuwingen voor de toekomst. Ik bedoel hiermee het inslaan van proviand en water voor slechtere tijden. Margreet zegt nu dus dat dit niet nodig is. Hele geruststelling. Hopelijk geeft zij de juist info door aan ons mensen lichtwerkers. Hier ga ik dus maar vanuit. Alles zal ooit goed komen. Dat is een ding wat zeker is.
  Hartelijke groet van mij
  Mieke Janmaat

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s