2 gedachten over “Channeling nummer 81

  1. Hallo Magreet, Ik wil graag weten wanneer er weer een channeling komt van jou gidsen. Ik vond deze altijd zo troostend. Misschien ben je ziek. Dan wil ik je niet lastigvallen met mijn wens maar heel veel beterschap en spoedige genezing toewensen. In licht en liefde; vriendelijke groet van Annie Dassen

    Like

    • Hallo Annie. Zaterdag 9 april geef ik weer een channeling. Je kan de datums vinden op mijn site op de blz. Van channeling. Ik ben ook gestopt omdat er niets nieuws was te vertellen. Vanaf april channel ik weer elke 2e zaterdag van de maand. Liefs Margreet.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s