Boodschappen

Hier onder staan de artikelen die ik in opdracht van mijn gidsen moest schrijven.

DE BOL DIE IK MOEST KOPEN.

2018-01-03 11.11.22

Ik doe niets met de bol, de bol doet wat voor mij en iedereen die bij de channelingen aanwezig zijn. Ik had een drang om kennissen op te zoeken die met mineralen op een kerstmarkt stonden om hen te ontmoeten en niet om iets te kopen. Ik ben juist aan het miniseren en moet veel weggeven. Zij hadden 2 kleinere van deze bollen staan. Ik werd er naar toe getrokken en moest mijn hand op de grootste leggen. Er schoot toen een enorme straal energie uit die bol waarop ik spontaan riep: dat is energie van de buitenaardse planeten. Verschillende mensen legde hun hand op de mijne en voelde het door mijn hand heen maar de meeste werden er misselijk van omdat de energie voor hen te hoog was. Ik zou hem de volgende dag bij mijn kennissen thuis ophalen. ‘snachts hoorde ik dat ik die grotere moest kopen en hem midden in de zaal moest zetten als katalysator voor inderdaad de buitenaardse zodat zij nog makkelijker konden komen en het medisch team sneller kon werken. Maar ik wás niet van plan om die te kopen. de middelste die zoveel energie gaf deed niets meer maar nu was het de grootste. Ik had er zwaar de pest in maar als het moest dan toch maar de grote die veel duurder was. Hij gaat 13 januari voor de tweede keer mee en inderdaad tijdens de channeling is het bevestigd, lees channeling nr 43. Dus met de ring die ik moet dragen, mijzelf en de bol zijn er nu 3 katalysators waardoor er een enorme energie is waardoor er verbazingwekkend veel mag gebeuren. Dit is het verhaal van de bol waar degene die de channeling hebben gelezen en er bij waren al wat van wisten.

Margreet

Na één van de channelingen

Weer een ochtend om niet te vergeten. Het was een prachtige channeling die volgende week als hij uitgetypt is weer de wereld in gaat.
Iedere aanwezige had wel een ervaring geestelijk of lichamelijk.
Het is niet te bevatten maar de energie wordt elke maand hoger en ijler.
Na de channeling hebben we met z’n allen zielen naar het licht gebracht toen dit bijna gedaan was kwamen er ook kleine kinderen binnen dit waren zieltjes die gestorven waren door een miskraam.
Heel bijzonder wij mochten een navelsteng van licht met twee witten rozen tussen de rozen met een goudenschaartje los knippen. Zo konden deze zieltjes ook naar het licht, sommige kleine zieltjes namen de volwassen zielen die bang waren om het licht te pakken bij de hand zodat ze samen met een licht wezen naar hun plekje gebracht werden.
Voor sommige emotioneel omdat zij zelf een miskraam hadden gehad. Een oma zag de kindertjes die haar dochter had verloren hand in hand naar het licht gaan. Het was erg bijzonder, mooi en ontroerend.
Margreet

De opdracht

In één van de channelingen is bekend gemaakt dat ik alle scholen zou zuiveren van negatieve energie en dat deze ingepakt zouden worden in het licht zodat ze zuiver zouden blijven en zo de jeugd zuivere rustpunten in hun leven zouden krijgen voor hun bescherming.

Ik moest beginnen in Nederland dat ben ik gaan doen, lijsten gemaakt van de soort ruimtes en scholen waar kinderen in verblijven en ik ben hard aan het werk gegaan.

Dit was nieuw voor mij dus ik moest ergens beginnen. De eerste week heb ik het daarmee erg druk gehad. Tot dat ik in een nacht tijdens mijn slaap meegenomen werd om aan het werk te gaan. Dat ging razend snel.

Ik zou nieuwe opdrachten krijgen als het klaar was, en die kwamen. Heel europa volgde maar ook alle parlementsgebouwen en gebouwen waar de beslissingen voor het land worden genomen.

Ik had mijzelf wijsgemaakt dat ik alleen in europa aan het werk zou zijn en dat er voor elk werelddeel één persoon zou zijn,  die hetzelfde werk zou doen als dat ik.  Ik had het helemaal mis want de lichtwezens gingen met mij in hun kielzog de hele wereld over.

Nu op dit moment zijn alle ruimtes waar kinderen verblijven, maar ook werken, zuiver en is mijn angst die ik had voor de toekomst van de kinderen die toch onze toekomst zijn, minder geworden, het geeft mij meer rust en degenen die dit lezen hopelijk ook.

U moet wel weten dat aan mij verschillende keren is gevraagd of ik dit werk wilde doen en of ik alles wilde publiceren en daar heb ik Ja op geantwoord.

Margreet

BELANGRIJKE DOORGEGEVEN MEDEDELING

De buitenaardse hebben een cordon om de aarde heen gelegd om de wereldbevolking te beschermen tegen de wereldleiders die fouten maken die de mensheid erg zouden schaden.
Er zijn fouten die de wereldleiders moeten maken om de mensheid bewust te maken dat ze alles niet voor zoete koek moeten aannemen en door hun angst heen moeten.
U ziet het in Rusland; daar durven de mensen eindelijk te protesteren.
margreetDit is het niet leuk om mee te maken maar het hoort bij het grote plan om uiteindelijk de weg te openen naar vrede.

Margreet