Boeken

 

Tijdens de Channelingen heb ik ook de boeken bij me voor verkoop.

Ook te bestellen bij Bookscout.

Hier vindt u een overzicht van de boeken die ik, via mijn gidsen heb geschreven.

image2

Lessen van het leven

Een korte omschrijving:

Het is een zeer toegankelijk boek om de mensen de ogen te openen voor de diepere lagen in de wereld.
Aardsengel Raphael verkondigd in het boek de boodschap met een kritisch betoog over de huidige samenleving, geschreven aan de hand van veel voorbeelden.
Er wordt aangetoond dat verandering nodig en ook ophanden is. Het boek geeft inzicht doormiddel van herhalingen. De boodschappen worden op verschillende manieren uitgediept. Na elk hoofdstuk zinkt de boodschap wat beter in. Het zijn herkenbare voorbeelden.
Er worden sluiers opgelicht over de medicijnindustrie en hoe die met uw gezondheid omgaat. De wereldpolitiek wordt niet vergeten en héél belangrijk: het energieverbruik op de wereld. Hoe de hoge heren van de multinationals u, zonder dat u er erg in heeft voor eigen gewin, u voor hun karretje spannen. Dit alles gedicteerd vanuit het licht en via mij geschreven.
Het is makkelijk leesbaar voor de mensen die al bekend zijn met de materie maar ook voor diegene die er voor het eerst mee in aanraking komen.

                                             ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lessen van een engel

 

Sinta

Hallo Margreet, je boek Lessen van een engel in 1 adem uitgelezen….zoveel herkenbaars voor mij. Ik was het even allemaal kwijt maar nu gelukkig weer terug. Wat ik voel en weet is echt zo. Dank vanuit mijn hart💖 In verbinding.
Liefs.

Lieve Margreet,

Ik heb onlangs je boek gekocht, ik ben erg geinteresseerd in het spirituele.Ik vind  het en dat zeg ik héél eerlijk, het beste boek wat ik ook heb gelezen. Het is in praat taal geschreven, gewoon zodat ik elk woord voor mijzelf ook echt kon begrijpen. En dat maakt het zo interessant. Ik kon het me ook allemaal zo levendig voor de geeest halen. Ik kan dit boek dan ook echt voor iedereen aanraden.

Mvg Yvonne Schijva

                                                 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Lieve Margreet,

Toen ik op jou facebook zag “Lessen van een Engel”heb ik het meteen besteld. Ik kreeg het vlot thuis bezorgd en heb het in één ruk uitgelezen. Een puur mooi eerlijk boek dat goed weergeeft wat je kan en mag betekenen voor je medemens. Het is vlot en duideliijk leesbaar. wat mij betreft een leerzaam boek met veel herkenning. Ik kijk uit naar je volgende werken.

Lieve groetjes Christel Diane

 

 

Door C. T.

Bij het lezen van ‘Lessen van een engel’ van Margreet de Carpentier heb ik verschillende traantjes weggepinkt, hoewel dat mij zeker niet snel overkomt. Het boek raakt me diep, omdat ik zelf een van die mensen ben die van de reguliere therapeuten, zoals psychiaters en psychologen, het stempel ‘psychische stoornis’ opgedrukt had gekregen. Enkele jaren geleden was ik zwaar depressief en bijzonder angstig. Je kunt wel zeggen dat ik er als een dood vogeltje bij zat. In die tijd heeft Margreet de aards gebonden zielen (overleden mensen die het licht niet kunnen of willen pakken) die mij lastigvielen naar het licht gebracht. Van een ‘psychische stoornis’ is daarom nu gelukkig geen sprake meer en ik huppel weer vrolijk rond. Ook beschrijft het boek hoe goed het zou zijn als reguliere artsen zouden gaan samenwerken met de mensen die via de natuur en alternatieve geneeswijzen werken. Ik geloof zelf ook dat dit een zeer positieve ontwikkeling zou zijn. Het beste van beide kan dan worden samengevoegd tot een geheel nieuwe geneeswijze die de patiënt nog beter dient. Bijzonder ontroerend is het verhaal over een vrouw die al op jonge leeftijd sterft aan kanker. Margreet beschrijft heel mooi hoe deze vrouw in staat is zich over te geven aan de dood en hoe zij zich overgeeft aan de lichtwezens die haar begeleiden naar de prachtige hemelse sferen. Al tijdens haar stervensproces neemt zij het licht en structuren daarbinnen waar. Heel belangrijk voor iedereen om te weten: in de hemelse sferen bestaat absoluut geen enkel oordeel over wie dan ook. Ieder mens die overlijdt, hoeveel slechte dingen hij op aarde ook heeft gedaan, wordt met onvoorwaardelijke liefde ontvangen. ‘Lessen van een engel’ gaat hier kort op in. Ik kan u zeker aanraden dit boek te kopen. Het is helder, makkelijk, vlot en hier en daar met een vleugje humor/zelfspot geschreven. In ieder geval heb ik het geboeid en in één adem uitgelezen. Omdat ik Margreet persoonlijk ken, kan ik u laten weten dat ik haar heel zuiver en integer vind. Ze is heel wijs, zeer intuïtief, helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend, maar staat tegelijkertijd met beide beentjes op de grond. Kortom, een vrouw uit één stuk!