Margreet

 

Ik ben een transmedium en een katelisator voor de aardsengelen met de groep, Isoritas de buitenaardse met zijn healers en de kleine aardwezentjes. Ik heb het spirituele jaren lang proberen tegen te houden Maar uit eindelijk heb ik gezegt: Ik ga wel doen waarvoor ik geboren ben want ik kon mijn pad niet onlopen. Daarna ging mijn ontwikkeling in een sneltrein vaart.

Ik ben in 1950 geboren en en heb veel mensen in mijn leven verloren aan de dood. De dood vormt dan ook een rode draad door mijn leven. Nooit had ik kunnen vermoeden dat ik zoveel kennis zou krijgen over de tijd vlak voor en na de dood en dat ik deze kennis door zou geven aan de mensen door middel van channelingen, vlogs en boeken.

Ik mag veel weten over energieén die niet zo prettig zijn en die de gevoelige mensen naar beneden halen in hun zijn. Via mij mag er door mijn gidsen veel kennis naar buiten gebracht worden, kennis waar nog weinig van bekent is. Het is nu de tijd van de waarheid, de tijd dat alles verwerkt mag worden als men er toe in staat is. Er zullen mensen zijn die het  niet eens zijn met de woorden die via mij gesproken worden, maar dat mag, een ieder heeft zijn eigen waarheid.

De buiteaardse hebben mij in 2017 3 x gevraagd of ik door wilde gaan met het werk dat ik  doe. Ik heb daar ja opgeantwoord. Ook zij zullen via mij in de channelingen veel bijzondere sluiers op tillen. Ik weet nog lang niet alles wat zij mij willen vertellen maar ik vertrouw ze.

Zij zorgen geestelijk en lichamelijk voor mij. Lichamelijk hebben zij al heel veel aan mij gesleuteld zodat ik kan nu zeggen, ik ga mij hoe ouder ik wordt mij steeds gezonder voelen.

Als u zich gratis abonneerd dan krijgt u automatisch bericht via de mail als er weer een nieuwe vlog of channeling op deze blog staat. u mail blijft annoniem. Rechtsonder in u beeldscherm als u daar uw cursor zet komt het deeltje naarvoren waar u uw mail adres kan invullen.